Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hasonmásai

2009.07.09

 

Érdekes hasonmás,nem???

Hasonmás. Lorna beöltözött, mint Britney a Toxic című klipben
Hasonmás. Lorna beöltözött, mint Britney a Toxic című klipbenA sztárhasonmásként dolgozó Lorna Bliss (28) saját bevallása szerint nemcsak külsőleg hasonlít a kétgyermekes világsztárra, hanem lelkileg is teljesen azonosul vele, egyfajta tudathasadásos állapotban él. A színésznő végzettségű lányon barátai akkor vették észre a hasonlóságot, amikor 11 éve kijött az énekesnő első, Baby One More Time című videója. Akkor kölcsönpénzből alakíttatta át magát úgy, hogy úgy nézzen ki, mint ő. Az átalakulás olyan jól sikerült, hogy egy sztárimitátorokat foglalkoztató cég azonnal szerződtette.

Ugyan még sohasem találkozott vele, de vágyik rá, hiszen Britneyként él, gondolkodik, akkor fogy és hízik, amikor ő. Még a haját is leborotváltatta, amikor a válófélben lévő énekesnő drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Az imitátori munkával 15 millió forintnak megfelelő összeget keres évente, mint kiderült, csak a hajára 166 ezer forintnyi összeget költ havonta.

Eredeti. Két évvel ezelőtt Britney kopaszra borotváltatta a fejét
Eredeti. Két évvel ezelőtt Britney kopaszra borotváltatta a fejét
Utánzat. Lorna kénytelen volt levágatni hosszú fürtjeit
Utánzat. Lorna kénytelen volt levágatni hosszú fürtjeit– Egyszer Britney megemlítette a nevemet az internetes oldalán, azt hittem, elájulok – mesélte a brit Daily Mailnek Lorna.

– Leggyakrabban születésnapokon, céges bulikon lépek fel, igazából nem is keresem magam halálra, inkább ráfizetek erre a munkára. A fizetésem harmada megy el hajbeültetésre, szőkítésre és kozmetikai kezelésekre.

Imitátorként nem egyszerű a magánélete sem, Britney balhéi miatt, hiába néz ki jól, a férfiak szóba sem akartak állni vele.

– Csak másfél éve találkoztam a nagy ő-vel – folytatta boldogan. – Jó nagy feltűnést keltünk, ha együtt vagyunk, ugyanis ő Danny Lopez, Johnny Depp hasonmása.

 

A magyar Britney Spears (26) – Zimány Linda (23)


Zimány Linda tíz évvel ezelőtt jelentkezett egy Britney-hasonmásversenyre, ami a mai napig nagy hatással van az életére. – Valóban nagyon sokat köszönhetek ennek, hiszen ezáltal ismertek meg az emberek, én pedig ezáltal ismerkedtem meg olyan szakmabeliekkel, akik a későbbiekben segítették a pályámat – mondta a Blikknek a műsorvezető, aki azt is elárulta, korábban, amiben csak tudta, utánozta Britneyt, falát plakátai díszítették.

 

 

 


     Britney hasonmása lesokkolta Amerikát!

Bevallom őszintén, kicsit megtréfáltalak benneteket a HotDog címlapon található kiírással. Bár, gondolom a diát elnézve sokan rájöttetek, hogy valójában nem Britney-t ábrázolja a fotó. A képen ugyanis egy 24 éves fiú látható, aki Amerika legnépszerűbb tehetségkutatójában lépett fel a pophercegnő imitátoraként. Sikerrel: továbbjutott.


Las Vegas a showbiznisz egyik fellegvára. Egymást érik a különböző szórakozóhelyek, és a turisták zabálják a flitteres műsorokat. A bűn városában debütált néhány esztendővel ezelőtt a huszonéves Derrick Barry is, aki hivatásos Britney Spears-imitátorként keresi a napi betevőt. A lányos vonású srácért döglik a közönség, sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Amerika legnépszerűbb tehetségkutatójában is sikeresen szerepelt. Az America's Got Talent 2008 című műsor hasonlít a nálunk futott Csillag Születik című produkcióhoz, tehát szinte minden műfajban szerencsét próbálhatnak a bátor jelentkezők. A zsűriben olyan pedig sztárok kritizálják a produkciókat, mint David Hosselhoff, Sharon Osbourne, és Piers Morgan.

A három szakmai bíra kőkeményen kivesézi, és ha kell, a béka feneke alá értékelik a produkciókat. Ám, amikor a 24 éves Derrick-et meglátták, elállt a szavuk.  Hitetlenkedve nézték a fiút, és alig akarták elhinni, hogy ennyire életűen tudja nőnek kiadni magát. A sokk pedig csak tovább fokozódott, amikor a Britney-nek öltözött fiú táncra perdült. Amióta levetítették az adást, fél Amerika Derrick-lázban ég. A sikerre való tekintettel pedig a tehetséges előadó rövidesen újra megmutathatja ország-világ előtt, hogy mire képes.

Derrick egyébként már találkozott Britney-vel, mégpedig 2003-ban, Jay Leno tévéműsorában. Az énekesnő nem ismerte fel magát Derrick külsejében, ám abszolút jó fejnek titulálta a srácot. Főleg akkor, amikor megtudta, hogy élőben is szívesen elénekel egy-két Spears slágert - ráadásul nem is rosszul!Szerinted Derrick produkciója sértő, vagy abszolút hízelgő Britney-re nézve? Kommentelj!

 

 
Elképesztő Britney-hasonmások

Mint a legtöbb szupersztárnak, Britney-nek is számtalan hasonmása van. Nem sokkal berobbanása után máris keresni kezdték, hogy ki hasonlíthat leginkább a legújabb popikonra. Egész showműsorokat szántak a leghűbb Britney-imitátor megtalálására, nemcsak az Egyesült Államokban, de még Spanyolországban is készítettek ilyen vetélkedőket. Biztosan sokan emlékeznek még rá, hogy a magyar Zimány Lindát is Britney Spears hasonmásaként ismerhettük meg.
Britney esetében azonban a legismertebb imitátorok megdöbbentő módon nem lányok, hanem fiúk. Az internet egyik legnagyobb sztárja Chris Crocker volt, aki saját oldalán tett közzé videóüzenetet, amelyben kétségbeesetten tiltakozott az imádott kedvencét ért sajtóvádak ellen. Crocker videói annyira nézettek voltak, hogy Amerika egyik legnézettebb showműsorában élőben adott interjút a fiú. Nézők milliói ismerhették az elszánt rajongót, aki szépen keresett a könnyen jött népszerűségen. A legelképesztőbb és talán leghitelesebb Britney-hasonmás azonban nem ő, hanem Derrick Barry. A fiú egy népszerű vetélkedőben tűnt, Crockerrel ellentétben azonban rajta kevesen mosolyogtak, sőt a zsűriben helyet foglaló David Hasselhoffnak és Sharon Osborne-nak egész egyszerűen tátva maradt a szája a produkció láttán. Hogy miért? Nézd meg a
Glam TV-ben!

 

Fanatikus- 45 millió forintnyi összeget költött rá

Elmebeteg Britney Spears botrányos hasonmása!

Megdöbbentő hír látott napvilágot a minap a Mirror internetes oldalon..Egy birt nő, Lorna Bliss fanatikus rajongásáról írnak, és képeket is közölnek arról, hogy a nő már több műtéten és beavatkozáson esett át azért, hogy minél jobban hasonlítson bálványára: Britney Spears-re!

A huszonnyolc éves Lorna Bliss kölcsönpénzből alakíttatta át magát úgy, hogy úgy nézzen ki, mint a világsztár.

Britneyként él, gondolkodik, akkor fogy és hízik, amikor ő...

A brit nő eddig több mint 45 millió forintnyi összeget költött arra, hogy imádottjához a legjobban hasonlítson, de ez még nem minden! Ugyanis a nő váltig állítja, hogy lelkileg is teljesen azonos a pophercegnővel, sőt!

Egy nyilatkozatában úgy vallott: tudathasadásos állapotban él.- írja a
mirror.co.uk.

Nagy a hasonlóság!

A sztárhasonmásként dolgozó nő saját bevallása szerint nemcsak külsőleg hasonlít a kétgyermekes világsztárra, az életét is pont úgy éli, ahogy a sztár…a legdurvább az, hogy mikor Britney mélyponton volt és leborotválta a haját, a ő is megtette!

- "Egyszer Britney megemlítette a nevemet az internetes oldalán, azt hittem, elájulok. Leggyakrabban születésnapokon, céges bulikon lépek fel, igazából nem is keresem magam halálra, inkább ráfizetek erre a munkára. A fizetésem harmada megy el hajbeültetésre, szőkítésre és kozmetikai kezelésekre" - vallotta be a sztárimitátor lekesen.

Vajon mit szól mindehhez Britney?

Hova tűntek Britney mellei?

Nem ez az egyetlen botrány Britney Spears körül…ugyanis Spears, aki pénteken koncertet ad Szentpéterváron, 200 fős csapattal érkezik a Néva parti metropoliszba, s munkatársai már jó előre megrendeltek fél tonna jégkockát, valamint 200 darab azonos színű törölközőt - mondta el a koncertet szervező orosz cég sajtósa az Interfax hírügynökségnek.

A 200 fős csapatban vannak művészek, személyzet, a művésznő menedzsmentjének munkatársai, és többek között szakácsok, akik az egész csapatra főznek a turné során. A hatalmas mennyiségű jég és a törölközők mellett természetesen külön öltözőt kell biztosítani a sztárnak, és ennek berendezését külföldről hozzák. Emellett rendelkezésre kell bocsátani a számára egy nagy gardróbszobát.

A turné felszerelését 34 kamion szállítja, s a helybeliek szerint a szentpétervári Jégpalotában, a koncert helyszínén még soha nem volt egyszerre ennyi műszaki berendezés.

Az énekesnő The Circus Starring: Britney Spears című turnéján egy cirkuszi előadás légkörét szándékozik feleleveníteni: a nézőtér a kerek színpad körül helyezkedik el, és az előadáson számos különleges effektusban, mozgó díszletekben, cirkuszi artisták mutatványaiban is gyönyörködhetnek a nézők, s mindezt rengeteg kivetítőn követhetik.

Maga a sztár közvetlenül a koncert előtt érkezik Szentpétervárra, és rögtön utána el is repül - mondta a cég képviselője.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.