Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvei

2009.07.28

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

Britney Spears, Sheryl Berk: Stages

 

                   csak az Egyesült Államokban jelent meg

szerzők: Britney Spears, Sheryl Berk

megjelenés: 2002 december

oldalszám: 103 oldal

Britney Spears 2002-ben jelentette meg a könyvet a DVD-vel együtt. A könyv, a Stages tulajdonképpen egy fényképalbum, amely az énekesnő magánéleti pillanatait örökíti meg, barátokkal, családdal. Szintén látható benne Britney a színpadon, illetve a Dream Within A Dream turné kulisszái mögött. A könyv írója Sheryl Berk a sztár magánéletéből gyűjtött össze rengeteg történetet és megpróbálja Britney-t új oldaláról bemutatni.

A DVD pedig a turnét magát mutatja be, beleértve a Mexikóvárosban tartott előadást, amelyet az erős esőzések miatt rövidre kellet fogni. A filmet Albert Maysles rendezte, aki dolgozott egykoron még a Beatles-szel is.

DVD tartalma:

1. Next Question?

 2. Fighting Traffic

3. BOMB Sweep

4. Ready For A Break

5. BUNGEE!

6. Security Breach 

7. Backstage Buzz

8. Girl Talk

9. Glam Time

10. Showtime

11. Hotel Sweet Home

12. Fe's Outies 

13. Rise and Shine

14. Photo Shoot 

15. Alone Time

16. Morining Commute

17. Phychic Report

18. A Little Rain Never Hurts

19. The Show Must Go On

20. Rained Out  (Fullscreen)

magyar cím: Álmok útjánBritney Spears' Crossroads Diary

 

~Álmok útján~

Shonda Rhimes forgatókönyve alapján írta: Jenny Markas

fordította: Szántai Zsolt

Kiadó: Szukits Könyvkiadó

kiadás éve: 2002

oldalszám: 156

méret: 130 x 200 x 14

Lucy, Kit és Mimi, a legjobb barátnők voltak - legalábbis, amíg el nem kezdték a középsulit. Aztán... mindhárman királynők lettek. Kit az elegáns nagymenők, Lucy a mindentudó okostojások, Mimi pedig a lázadók között. Ám kerül amibe kerül, mindhárman valóra akarják váltani álmaikat. Egy nappal a középsuli befejezése után, a régi álmok újra összehozzák a három lányt. Együtt vágnak neki Amerikának. Útközben csipkelődnek és nevetnek, veszekednek és jól érzik magukat. Megismerik a szerelmet, a valódi barátságot, a hűséget, és rájönnek: nem az a fontos, hogy az ember hová tart, hová jut el, hanem az, hogy kik a társai az úton

Britney Spears, Lynne Spears - A Mother's Gift

~A szeretet éneke~

Britney 2001-ben megörvendeztette rajongóit édesanyjával Lynne-nel közösen írt regényével, amely az első (és talán nem is utolsó) szépirodalmi alkotásuk volt. A könyvecske címe Mother's Gift, magyarul pedig "A szeretet éneke" címet kapta. A körülbelül 160 oldalas keményfedeles könyv a híresztelésekkel ellentétben nem életrajzi mű, hanem kitalált történet, személyes tapasztalatokból merített elemekkel. Egy olyan lányról szól, aki eléggé hasonlít Britneyhez, szupersztár lesz, de múltját és családja történetét egy sötét titok homályosítja el. a főszereplő élményeit ugyanis feltehetőleg úgy írta meg a szerzőpáros, ahogyan azt Britney megélte, az énekessé válni akarástól a szupersztárságig. A könyv utolsó oldala röviden bemutatja nekünk a Britney Spears Foundation-t, ami az énekesnő alapítványa. Olyan gyerekek segítségére jött létre, akik hátrányos anyagi helyzetük miatt nem tudják kamatoztatni tehetségüket, tánc és énektudásukat. A tábor záró előadásait egyébként Britney személyesen látogatja és az első sorokban izgulja végig minden alkalommal a gyerekek fellépéseit.

Holly Faye Lovell aztán tudott énekelni! Ezt mindenki tudta Biscayben, Mississippi államban. Mikor tizennégy évesen, minden idők legfiatalabb pályázójaként elnyerte a tekintélyes Haverty Zeneiskola ösztöndíját, énekesi karrierről szövögetett álmai elindultak a megvalósítás útján. Így azonban, életében először Hollynak el kellett válnia anyjától, Wandától. Bár sohasem vetette fel őket a pénz, az életükből nem hiányzott a szeretet... Ugyanúgy mindig velük volt, mint Wanda anyajegye, egy csúnya, vörös folt az arcán, ami miatt azok, akik nem ismerték, elkapták róla tekintetüket. És most, hogy Holly elegáns új barátok közé, új életbe került, szégyenkezve döbbent rá, hogy zavarja anyja arca és szegény hátterük. Wandának pedig el kellett szánnia magát arra, hogy felfedjen egy sokáig rejtegetett titkot... Egy titkot, amely szétzúzhatta a köztük lévő köteléket.

2001 áprilisában megjelent Spears és édesanyja, Lynne első regénye A Mother's Gift címmel. A könyv megjelenése óta a legjobban fogyó könyvek listáján van az USA-ban, és angol kiadója nem kevesebb, mint félmillió fontot adott a kiadás jogaiért. Ez forintban mintegy százhatvan milliárdot jelent.

fordította: Stern Gabriella 

Kiadó: Magyar Könyvklub

A kiadás helye: Budapest

A kiadás éve: 2002

ISBN-szám: 963-547-595-0

oldalszám: 160

kötés: Fűzött kemény papírkötés

méret: 127 mm x 190 mm x 18 mm

Britney Spears, Lynne Spears - Heart to Heart

csak az Egyesült Államokban jelent meg

kiadó: Three Rivers Press

kiadás éve: 200.05.09.

oldalszám: 144 oldal

Britney második albuma, az Oops!...I Did It Again (2000) készítése idején anyjával közösen könyvet írt Heart to Heart címen, mely magyar fordításban azóta sem jelent meg. A könyv életrajzi jellegű, főként Britney és az édesanyja közötti kapcsolatról szól. "A mi kapcsolatunk több, mint anya-lánya kapcsolat. A legjobb barátok is vagyunk egyben. Anya mindig tudja mire gondolok, vagy épp mit érzek, anélkül, hogy szólnék egy szót is." - mesélte el Britney könyvük megjelenésekor...

A könyv tartalmaz még azelőtt nem látott fotókat, emlékezetes történeteket, valamint elolvashatjuk Britney élményeit a fellépésekről, megjelenésekről, díjátadókról.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.