Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még több hírek 8

2009.11.14

ELLE magazin címlap!!!!!!!

 Forrás: LadyGaga.nu

 

 

Ki legyen az Oprah utolsó vendége?!

Oprah Winfrey 2011-ben abbahagyja népszerű tévéműsorát és most a legnagyobb kérdés az: Ki legyen az utolsó vendég?

Ezt szeretné megtudni az Extra TV, mely indított egy szavazást az ügy kapcsán és Britney is a válaszlehetőségek között van.
Britney jelenleg vezet, a szavazók 95%-a mellette voksolt!

(szavazz Britney-re)
SZAVAZÁS

 

 

 

Britney csak az 5-dik legkeresetebb személy idén:

 

Michael Jackson letaszította Britneyt a legkeresettebb sztárok trónjáról. Az énekesnő négy éven keresztül vezette a Yahoo! keresési listáját, idén azonban a legtöbben Michael Jackson nevét ütötték be a keresőbe.

Íme az első 10 helyezett a Yahoo! keresési listáján:
01. Michael Jackson
02. "Twilight"
03. WWE (World Wrestling Entertainment)
04. Megan Fox
05. Britney Spears
06. Naruto
07. American Idol
08. Kim Kardashian
09. NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing)
10. Runescape

Forrás: HB

 

 

 

Britney és Jason járnak:

 

Britney-t és Jason-t tegnap kéz a kézben látták romantikusan sétálni Los Angeles-ben.


Forrás: UTB

 

 

Paris üzenete!

 

Twitter

Paris Hilton a Twitter-en üzent Britney-nek:

,,http://twitpic.com/rtenm Kívánok @BritneySpears csodálatos és boldog születésnapot! Remélem jól érzed magad te gyönyörű lány! xoxo Paris:),,

 

Forrás: twitter.com/PARIShilton

 

 

 

Perezzies 2009!

 

Immár második alkalommal kerül megrendezésre Perezzies. Britney 3 kategóriában jelölték:

- Most Improved (legtöbbet fejlődő)
- Celeb of the year (Év híressége)
- Best song (Legjobb dal)


SZAVAZOK!!

 

 

 

 

 

 

ET beszámoló:

 

Britney hamarosan az Elle magazin címlapján fog szerepelni és az Entertainment Tonight kis összeállítást készített a fotósorozatról. Sajnos a címlapot Lady Gaga-val fogja megosztani.

 

 

 

SORRY!

Elnézést szeretnék kérni Tőletek,mert egész héten nem volt friss.De sajna elromlott a gépem és nem tudtam újítani+még előttem álnak a félévik is úgyhogy pénteken, és valószínű jövő héten egészen(2009.12.8-9-ig)nem lessz friss.De addig próbálok minnél több frisset rakni.Megértéseteket köszönöm.

                                  Lexie

 

 

Véget ért a Circus turné:

Britney világkörüli turnéja a tegnap ért véget.A turné 2008.márciusában kezdödött és 2009.november.27-én ért véget.Szép munka Britney!!!!!

 

 

 

OK!címlap!

 

Britney a legfrissebb OK! magazin címlapján szerepel.
Cikk: Hoppá, újra megcsináltam!

,,Betekintés Britney millió dolláros tengerparti esküvőjébe Jason Trawick-kel. Mi vezethette erre a döntésre? Bemutatunk néhány különleges meghívott vendéget és még több részlet az énekesnő harmadik esküvőjéről.,, 

 

 

 Ismét bövült a kínálat:

 


Újabb fantasztikus termékkel bővült Britney
online webáruháza, most éppen egy "I’m Britney’s Bitch" kutyakendővel.

Forrás: BritneySpears.com

 

 

 

 

Karrier tanács celebektől

 

 Kemény öt évet tudhat maga mögött a popcsillag. Ahogy az a Britney édesanyja által írt botránykönyvből is kiderül, rengeteg durva dolgon ment keresztül a szőkeség....

Tovább a cikkhez

Forrás: neon.hu

 

 

 

Donni Hotwheels megamix!

 

Meglátta a napvilágot egy újabb megamix, Donni Hotwheels-nek köszönhetően!


 


Forrás: BSP

 

 

 

Hivatalos demók:

 

Japánban már bemutatták azt a Három demó-t,amit eddig csak Tracklistán láthattunk:
"MASTERMIND", "SKIN" , "CROSS-OVER".


Forrás: BS

 

 

 

Britney új könyve:

 

Ma mutatják be, az AB1 csatornán Britney könyvét, ON STAGE címmel! A könyv tartalma:
150 fotóval, rajongók történeteivel, sosem hallott információkkal, és azon emberek beszámolóival, akik Britney mindennapjaiban részt vesznek.Forrás: SB

 

 

Britney új párja,imádja Brit.gyerekeit

 

Az énekesnő, aki az utóbbi években inkább lelki és idegösszeomlásairól volt híres, hónapok óta él boldog kapcsolatban Jason Trawickkel. Mostanában szinte nem is készült az énekesnőről olyan fotó, ahol ne lennének ott Jason és a gyerekek, Sean Preston és Jayden James.

Britneyt és fiait, Sean Prestont és Jayden Jamest mindig elkíséri Jason.

- Állandóan együtt vannak, és Jason az az ember, akire igazán számíthat. Ráadásul a férfi nagyon jól kijön Britney fiai­val, így olyanok lettek, mint egy család - mesélte egy amerikai internetes oldalnak az egyik stábtag, akivel Britney most az ausztrál turnéján dolgozik együtt. A többszöri idegösszeroppanáson keresztülment fiatal nőnek most különösen nagy szüksége van egy biztos támaszra, hiszen énekesnői visszatérése nem sikerült a legjobban. Sokan kritizálják, hogy playbackel, de ha élőben énekel, abban sincs sok köszönet. De Jason mindig mellette van, így talán a rajongóknak nem kell félnie attól, hogy kedvencük megint látványosan kiborul


Forrás: Blikk.hu

 

 

 

4 éves a,,B in the Mix:The Remixes,,

 


2005. november 22-én jelent meg Britney első remix albuma, a "B in the Mix: The Remixes".

 

 

 

 

Új TSC kép!

 

Promo pic

Forrás: Exhale

 

 

 

Fuse szavzás -5 forduló!!!

 


Britneyt jelölték a Fuse TV által indított "Best video of 2009 (A 2009-es év legjobb videója)" kategóriában a Circus klipjével.

A végső megméretésen a Papa Rouch együttessel sorsolták össze az énekesnőt és jelen pillanatban nyerésre áll, de azért szavazzatok.


SZAVAZOK

 

 

 

 Britney,Jason&a fiúk egy nagy boldog család!

 

 

Britney Spears és menedzsere/barátja, Jason Trawick egy Oscar nevezetű jachton mulattak november 15-én, de inkább nevezhető volt ez szerelemhajónak.

A pár, Britney két fiával, Sean Preston-al és Jayden James-el pontosan úgy nézett ki, mint egy család, amikor a Sydney-i kikötőben hajókáztak és a barátaik elmondták, hogy a szerelmük annyira elsüllyeszthetetlen, mint az a 108 láb hosszúságú hajú, amivel cirkáltak

,,Jason imádja Britneyt és vele akar lenni. Jól bánik a fiúkkal és keményen dolgozik, hogy megmutassa Britneynek mennyire elkötelezett felé és a családja iránt - mondta a pár egyik barátja,,

Valóban úgy tűnik, hogy Jason hosszútávon megfelelő Britney számára. A források elmondása szerint a férfi az októberi mexikói kirándulás óta minden estét Britneyvel tölt a Los Angeles-i otthonában. Mindezek után, természetes, hogy a fél világon keresztül repült, hogy támogassa az énekesnőt a Circus turnéjának ausztráliai szakaszán.

,,Britney és a gyerekek teljes mértékben megbíznak benne és sokkal magabiztosabbnak érzi magát a munkájában, amikor Jason vele van. Sőt a gyerekek is igénylik a jelenlétét. Ő a nagy hős a számukra - mondta egy bennfentes az OK!-nak.,,

,,Jason egy természetes ember. Britney szereti együtt látni a fiúkkal. Annyira helyesek. A srácok imádják őt és Jase-nek hívják. Ő egy csodálatos, elkötelezett, törődő, vicces ember, akit ráadásul még Kevin Federline is kedvel - mondta egy másik barát.,,

Jó, hogy mindenki a hajón van. A hajókirándulás előtti napon, Jason, Britney és a fiúk a Sydney-i botanikus kertben bóklásztak és közben megálltak egy közös ölelkezésre, amely teljesen úgy nézett ki, mint egy családi fotó. Jason magához húzta Britneyt, aki hozzábújt és mosolygott. Ez egy nagyon aranyos kép volt és az énekesnő egyik barátja azt mondta, hozzá kell szoknunk ehhez a látványhoz.

,,Britney vissza akarja kapni az életét és látja azt a stabilitást, amit Jason hozott. Szerintem a turné után összeköltöznek, mert állandóan arról beszélnek, hogy megteszik a következő lépést - mondta egy barát,,

forras:OK!

 

 

 

Single Collection DVD-n!

 


A Singles Collection DVD-n minden egyes klip előtt egy rövid összefoglaló található, melyben Britney néhány szót mond az adott dalról. Íme néhány:Forrás: HB

 

 

 

Ausztrál OK!címlap

 


Britney a legfrissebb ausztrál OK! magazin címlapján szerepel.
Cikk: Britney ausztrál lánykérése


forras:britneyjoy

 

 Ausztrál slágerlista:
 Album:
#26 - "The Singles Collection"
#41 - "Circus" - Platina (2x)

Singles:
#9 - "3" - Arany

Forrás: Aria

 

 

 

TSC helyezések:

 


USA: #26
Ausztrália: #26
Mexikó: #68

 

 

 

Az Olaszok ünnepeltek!

 

November 20-án, a milanói Galleria Vittorio Emanuele II-ben az olasz rajongók megünnepelték Britney 10 éves pályafutását és a ""The Singles Collection" megjelenését.


Forrás: BritneySpace

 

 

 

Sean élvezte!

 
Sean Preston Enjoys Mama's

Britney nagyobbik fia - Sean Preston - élvezte édesanyja csütörtöki koncertjét Sydney-ben. Sean fejhallgatót viselt, miközben a testőr a kezében tartotta.

Britney következő koncertje Brisbane-ben lesz az Entertainment Centre-ben.

Forrás: BH

 

 

Irány a börtön!!!

 

Go To JAIL!!A Los Angeles-i bíróság 45 napi börtönbüntetésre ítélte Adnan Ghalib-ot.

Ghalib bűnösnek vallotta magát abban a bírósági perben, amiben azzal vádolták, hogy elütött egy tisztségviselőt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Forrás: ABC News

 

 

Britney ezüst érmes!!! 
 

A Sun magazin felmérése szerint, 2000 híresség közül, Britney a második legbefolyásosabb énekes!

01 Madonna
02 Britney Spears
03 Amy Winehouse
04 Beyonce
05 Mariah Carey
06 Pink
07 Gwen Stefani
08 Shakira
09 Celine Dion
10 Rihanna

Forrás: BSP

 

Dolce&Gabbana reklám:

 


Felkerült az internetre Dolce & Gabbana új reklámvideója, melynek valaki elkészítette a "3" verzióját és sok oldalon azt írják, hogy ez az eredeti reklám, pedig NEM.

Fake: Valódi:

forrás:britneyjoy

 

 

Britney soha nem fog visszatérni Ausztráliába!!!

 

Britney Spears állítólag elmondta egy bennfentesnek, hogy alig várja már, hogy elhagyhassa Ausztráliát és soha nem fog visszajönni.

Egy énekesnőhöz közeli forrás a következőket nyilatkozta a Chicago Sun Times újságnak:

 Nagyon boldog, hogy eltűnik abból az országból. Nehéz volt neki ez az egész. Korábban még sohasem volt kitéve ilyen szintű kritikának. Mindezek előtt sem volt egy könnyű éve.

 Forrás: MTV

 

 

 

 

 Adam Lambert interjú!

 
Adam Lambert


Adam Lambert, az amerikai származású énekes, dalszerző és színész interjút adott az Idolator oldalnak, melyben megemlítette Britneyt is.

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy mi folyik mostanában a popzenében. Mit gondolsz Britney playback botrányáról?
AL: "Nem tudom mi az."

Britney csak tátog az ausztrál koncertjein.
AL: "Nem követték a karrierjét az elmúlt néhány évben? Ő ezt csinálja."

Egy popsztárnak a fellépéseken való tátogás miatt nem kellene szégyenkeznie? Vagy a közönségnek kellene jobban tudnia ezt, amikor elmennek egy showra?
AL: "Ez attól függ, hogy milyen fajta előadó vagy. Van akit a hangja miatt, van akit a fellépései miatt ismerünk. Úgy gondolom, hogy Britney egy fantasztikus, nagyon vicces és ragyogó előadó. Táncol! És amikor igazán keményen táncolsz, eléggé nehéz énekelni. Azt csinálja, amit kell."

Forrás: Idolator

 

 

 

 

       

Britney találkozása a rajongókkal Sydney-ben!!      

 


Három fiatal lány a randwicki gyermekkórházból találkozhatott Britneyvel a kedd esti koncert után Sydney-ben. Balról jobbra: Jessica Sukkar (14), előtte a húga, Amelia (10) és jobbra Sonia Tadros (10).

Britney with fans in Sydney

Forrás: UTB

 

 

 

    Japán TSC reklám!

  

 

 

          Britney a rák ellen!!!!!
 

Against Cancer

Britney Spears a november 17-i koncertjén Sydneyben bajuszt viselt a Circus dala közben, de ez nem volt véletlen, bár sokan viccnek hitték.

Az énekesnő a "Movember" alapítvány felkérésére öltözött férfinak, akik a prosztatarák ellen harcolnak.

A szervezet Amerikában, Spanyolországban, Kanadában, Új-Zéland-on és Anlgiában már sikerrel működik és most Ausztráliával kiegészülve folytatják tovább a harcot a betegség ellen.

 

Új studió album 2O1O tavaszán!!!

 

 

Britney Spears új stúdióalbumot ad ki 2010 kora tavaszán, a 2008-ban kiadott nagysikerű "Circus" album után.

A Jive lemezkiadó szerint, az énekesnő azon dolgozik, hogy jövő márciusban ki tudja adni a hetedik stúdióalbumát.

Az amerikai dalszerző, Sean Garrett nemrégiben megerősítette, hogy dalokat ír az új korongra.

A 27 éves énekesnő várhatóan összeállt Max Martin-nal, hogy összehozhassanak egy pár új nagy slágert. Max Martin készítette a nagy sikerű "Baby One More Time", "If You Seek Amy", és a jelenleg is futó "3" c. dalokat.

Spears új válogatásalbuma, a "The Singles Collection" már kapható a boltokban
.

 

 

Némi infó  a tegnapi koncertről:

 Épp most fejezte be Britney a koncertet Sydney-ben. Kaptunk némi információt a show-ról.

Az egyik rajongó elárulta, hogy Britney egyenes hajjal lépett színpadra. Mindazonáltal, hogy Britney továbbra sem énekelt élőben, az emberek nagyon élvezték a show-t.

"A közönség állva ünnepelte a "Baby One More Time" című dal előadását. Az emberek megőrültek érte. A lábukat a földhöz ütötték, és egyfolytában Britney nevét üvöltötték. Szép volt!" - Árulta el az egyik jelenlévő rajongó.

Forrás: UTB

 

 

Britneyt 2 internetes díjra is jelölték:

 

mashable.jpg

 

Britney-t a Mashable Open Web Awards-on kettő díjra is jelölték! A legjobb celeb-twitter, illetve a legjobb zenei előadó kategóriában!
ITT Tudsz szavazni!

Forrás: BS

 

Britney-s játék!!! :D

 Britannica jóvoltából megtudtuk, hogy van egy új játék, amelynek címe "The Britney Video Game" Elmondása szerint:-" Csak nemrég értem haza, így nem is volt sok időm játszani, de ez a játék döbbenetes, és függővé is válhatsz tőle!" Ha kiszeretnéd próbálni, klikk a képre!

Forrás:WOB
 

 

Britneyt 2 kategoriában jelölték

  

 Britet kettő kategóriában is jelölték a Virgin Media Music Awards-on, méghozzá a legjobb szóló előadóként, illetve a legjobb twitter kategóriában! A lentiekben lehet szavazni rá!Best Solo Female 2009

Twit of the Year (Best Twitter) 2009

 

Forrás: BS

 

People's Choice Award 2010!!!

 

Britney-t két kategóriában is jelölték a People's Choice Awards-on, a "Legjobb Női Előadó" és a "Legjobb Pop Előadó" kategóriákban. Szavazzatok hogy Britney nyerjen! A verseny 2010. január 6.-áig tart.


Szavazásért kattints a fenti képre!


Szavazásért kattints a fenti képre!

 

Lady Gaga feat Beyonce-Telephone

 

Íme a Telephone c. dal Lady Gaga és Beyonce előadásában, amely eredetileg Britney Circus c. albumára íródott, de végül nem került fel a lemezre.arrow_15.gif
Letöltés | Download

Credit: popjoymusic.blogspot.com

 

 

Mark Liddell Britney-ről!!!

 

Exposed: 10 Years in HollywoodMark Liddell, a neves fotográfus nemrég kiadott egy könyvet, Exposed: 10 Years in Hollywood címmel, melyben hírességek fotózásairól árul el titkokat. Például: Jessica Alba, Janet Jackson, Britney Spears, Halle Berry, Jenny McCarthy stb.

Mark az Ok! magazinnak beszélt a könyvéről, a pályafutásáról és a legnagyobb hírességekről, akivel eddig dolgozott, köztük Britneyről.

OK: A legnagyobb nevek közül néhánnyal dolgoztál már Hollywoodban.
ML: "Fotóztam Britneyvel. Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki az elmúlt 10 évben, vagyis 17 éves kora óta vele dolgozik."

OK: Tudnál valami olyat mondani Britneyről, amit még nem tudunk róla?
ML: "Csak azt tudom mondani, hogy egy nagyszerű anyuka, egy olyan nő, akinek nagy szíve van és nagyon erős. Britney mindig az egyik különleges ember lesz az életemben. Interjút készítettem vele, ami a könyvemben is szerepel."

OK: Sok mindenen láttad őt keresztül menni. Boldog vagy, hogy láthatod, ahol most tart?
"Örülök neki és tudod, Britney visszatért, újra fotózni fogom. Én fényképeztem a legutóbbi három kislemezének a borítóját is. Britney hihetetlenül erős és egy bámulatos helyen van, ahol nagyszerű emberek veszik körül."

OK: Melyik volt a kedvenc fotózásod?
"A két kedvenc fotózásom Britney Spears és Jesscia Alba babáinak fotózása volt, mert láttam a gyöngédséget és hogy mennyire csodálatos anyukák. Egy egészen más oldalukat láthattam, amit mások talán sohasem."

Forrás: OK!

 

Britney-t is jelölték a Virgin Media Music Awards-ra!

 

Britneyt két kategóriában jelölték a Virgin Media Music Awards-on. Az egyik a Twit of the Year (Az év Twitter üzenete), ahol az énekesnő vezet is jelenleg, a másik pedig a Best solo female 2009 (2009 Legjobb szóló énekesnője), ahol jelenleg Beyonce áll az első helyen, Britney a második.

Szavazni itt tudtok:

Twit of the Year
Best solo female 2009

 

 

Egy ausztrál rádio megpróbálta felhívni Britney-t

 

Az ausztrál Nova93.7 rádió esti műsorvezetői megpróbálták felhívni Britney Melbourne-i hoteljének szobáját. Először Britney-ként, majd Kevin Federline-ként és végül az énekesnő édesapjaként próbálkoztak. De nem jártak sikerrel.Forrás: GimmeBritney

 

 

 Várható eladási adatok:
 


Az eladási adatok jövő hétre várhatóak és ezek csak kalkulált számok.

Bon Jovi - The Circle (140-150k)
Flyleaf - Memento Mori (50-55k)
Switchfoot - Hello Hurricane (45-50k)
Dashboard Confessional - Alter the Ending (35-40k)
Britney Spears - The Singles Collection (25-28k)
Wale - Attention Deficit (25-28k)

Forrás: HDD

 

 

Minden kiadvány 1. helyen
 

All the different Versions in One Place

 

 Új Toxic kosztüm:

 

Britney a mai Melbourne-i koncertjén a Toxic alatt "új" kosztümöt viselt, vagyis a korábbi Baby One More Time felsőt és napszemüveget kombinálták a Piece Of Me ruhával. Érdekes összeállítás, nem?

New Toxic Costume Melbourne

 

 

Új módszer Brintey becsempészéséhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy tűnik más módszert választottak Britney színpadra csempészésében, ugyanis korábban egy ládában tolták be az énekesnőt, most pedig a táncosok gyűrűjében egy köpeny mögé rejtőzve sétál be a színpadra.

Britney

 

 

 

Britney 4-dik táncosa egy ausztrál klubban lép fel!!!

 

 Britney négy táncosa, George Jones Jr., Chase Benz, Tiana Brown és Willie Gomez november 11-én a Melbourne-i Baroq House klubban lépnek fel.
Dancers Party

Forrás: GimmeBritney

 

 

A Jive-üzenete:

 

Twitter


A Jive Records, Britney lemezcége a következőket írta a Twitter oldalán:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Britney 10 éves Pop Királynőjeként való uralkodásának alkalmából, ma megjelent a Singles Collection. http://bit.ly/24EPTWForrás: Twitter.com

 

 

 

 

 

2004  vs. 2009

 
TSC

 

Forrás: UTB

 

 

 

 

 

 

 Első a ,,3,,!!!

 
TSCA muvids.com-on első Brintey '3' c. videója, amit valamivel kevesebb, mint 55.000 felhasználó nézett már meg!

 

 

 

 

 

 

Részlet Lynne Spears könyvéből:

 

Lynne Spears - A viharon át"Bekukucskálhatsz családom rejtett szobáinak kulcslyukán, és meggyőződhetsz róla, hogy híresnek és gazdagnak lenni nem mindig áldás, hanem gyakran inkább átok. Minderről nem sokat tudhat a publikum, mert csak a felszín látszik, de én most leások a mélybe, egészen a gyökerekig, és eléd tárom mindazt, amit eddig egy újságban sem olvashattál: az igazságot" - vallja Lynn Spears A viharon át c. könyvéről.


Részlet a könyvből:

 

A gyilkos golyó

Egészen addig nem vettem észre Jamie alkoholproblémáját, amíg már majdnem kiszúrta a szememet. Jamie korábban is szeretett ledönteni egy-két korsó sört, de keményen inni csak Bryan születése után kezdett. Ez csak amolyan rosszfiús viselkedés - gondoltam magamban. Idővel majd megérik, és felelősségteljes apa lesz.

Honnan is tudhattam volna, hogy két gyilkos golyó repül felénk, amelyek egy szempillantás alatt szétlövik tökéletes családi életünket! Az egyik egy tragédia, amely életem hátralévő részében hatással lesz rám, a másik egy szenvedély, amely keserves küszködéssé változtatta a házasságomat.

 

A színes fotókkal illusztrált könyvet - melyet Steiner Kristóf fordított és a Ringier Kiadó ad ki - 3490 Ft-os áron vásárolhatod meg, vagy megrendelheted a kiadótól 2800 Ft + 300 Ft csomagolási és postaköltségért a konyvrendeles@ringier.hu e-mail címen vagy a 06-40-200-548-as telefonszámon.

Vagy innen:

RENDELÉS

Forrás: Pink.hu

 

 

 

 

 

 

Rendelt meg a TSC-t most!!!!!!!!!!!!

 
TSCA Singles Collection dobozos változata (box set), most csak 21.390 Ft-ba kerül a CD pincén. Ez viszonylag jó ár, mert korábban több, mint 38.000 Ft volt.

RENDELÉS

 

 

 

 

 

Már kapható a TSC Amerikában:

 

 

TSCA BritneySpears.com örömmel jelentette be, hogy Amerikában már kapható a "The Singles Collection" album ötféle verziója.

Fizikai megjelenés:
1. Standard verzió (sima 1 CD) - 17 dal köztük a "3"
2. Nemzetközi CD+DVD változat - Amerikában nem kapható

Digitális megjelenés (Itunes):
1. Deluxe változat - 58 dal
2. Standard változat (sima) - 17 dal az "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman"-el kiegészülve
3. Digital 45s - 29 digitális kislemez 2 dalos verziókra bontva

A dobozos változat (box set) NOVEMBER 24-én jelenik meg.Vásárlással kapcsolatos részletekért kattints ide.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Привет! Хотел бы немного рассказать тонкостях шиномантажа

(Metroidthync, 2021.03.14 17:04)

Заплаты для камер https://tiretools.by/cat/latki-dlya-kamer-tech-1462

Вентили для дисков является неотъемлемым этапом обслуживания вашего авто каждые 10-15 тысяч километров пробега (либо не реже 1 раза в год). Это позволяет вовремя обнаружить и устранить любой дисбаланс колес. А значит, защитить автомобиль от поломок рулевого управления, дефектов амортизаторов, подшипников и других неотъемлемых элементов подвески.

Также, специалисты рекомендуют купить грузики для шиномонтажа, и в том случае, - если диск был деформирован после попадания в люк, и если вы поставили новые шины и уже проехали на них 500 км.

Игнорирование процедуры проведения балансировки опасно не столько потому, что впоследствии придется заплатить намного больше за ремонт, сколько потому, что вибрация колеса – возможная причина возникновения опасных ситуаций на дороге.

С большим удовольствием ответим на все интересующие вопросы по теме: https://tiretools.by/cat/latki-dlya-kamer-tech-1462

Наш адрес:
Беларусь, Минский район, аг. Щомыслица, ул. Брестская 1-В

Контактные телефоны:
+375-29-602-61-67
+375-44-722-59-15

Вентили для дисков https://tiretools.by/cat/ventili-dlya-koles-i-kamer-1444

Jessica >)

(Jessica >), 2009.11.20 20:45)

cool! :D