Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Britney hírek 4

2009.09.15

 

 
Édességbolt!

Britney tegnap Jasonnel elvitte a fiait a Sugar Factory édességboltba, Las Vegasban a koncertje előtt.

Las Vegas

Note: You will need to upgrade Flash to view our videos.


Forrás: X17

 

 
Britney megköszönte Miley-nak!

Twitter

Britney a Twitter oldalán keresztül köszönte meg Miley Cyrus-nak, hogy megnézte a Las Vegas-i koncertjét:

@MileyCyrus Szeretlek Miss Spears ;) Vegas nagyszerű!


@BritneySpears Köszönöm, hogy eljöttél a tegnap esti koncertemre. Remélem jól szórakoztál.


Forrás: twitter.com

 

 

Vásárlás!

 
Britney tegnap délután, az esti koncertje előtt a Ralph's üzletben vásárolgatott Calabasas-ban.

Ralph's

Note: You will need to upgrade Flash to view our videos.


Forrás: X17, UTB

 

  

Ismét hajvágás az ajándék jegyért!

 
Valerie Rubio vállalta, hogy leborotváltatja a haját azért, hogy jegyeket nyerjen Britney szeptember 21-én tartandó El Paso-i koncertjére.

"Ez volt az egyetlen mód arra, hogy jegyet nyerjek a koncertre és a koncertre el tudjak menni."


Valerie megígérte, hogy a fiát magával viszi a koncertre. 
 

 

 

   A közönség élvezte!
 
Lily Allen a "Lily Allen Concert Tour" keretében ellátogatott szeptember 17-én Rio De Janeiro-ba, ahol a koncert végén előadta a "Womanizer"-t. 
 

 

Britney élőben?!

 
Twitter

Britney két táncosa a következőket írta a Twitter oldalán tegnap:

Raistella:
"Igeeeen! Britney megtisztelt minket a hangjával. Élőben énekelt a hangpróbán. Nagyszerű hangulatban van ma. Nézzétek meg Bossier City-ben."


JP San Pedro:
"Élő zenekari rész Britneyvel. Csodálatosan hangzott és a banda is remek volt. Vibrálás és öröm tört ki ma a helyszínen. Nagyszerűen éreztük magunkat."


Forrás: twitter.com
 
 

 

Jasont egy másik nővel látták!

 
Szeptember 7-én, Britney exkedvesét (ha az volt egyáltalán), Jason Trawick-et egy ismeretlen szőke hölggyel látták Las Vegasban és azonnal tele lett ezzel a külföldi bulvársajtó, mindenhol azt írják, hogy Jason megtalálta az új Britneyt.

"Jasont egy új hölggyel lehetett látni a Bally's kaszinó előtt Las Vegasban. Úgy tűnt jól érzik magukat, kipihentek és egymás kezét fogva sétáltak. Csókolóztak is egyszer, vagy kétszer. Amikor azt kérdeztük tőle, hogy jól érzi-e magát, azonnal rávágta, hogy 'természetesen' és rámosolygott új kedvesére. A titokzatos hölgy szőke és zöld ruhát, napszemüveget viselt, nagyon hasonlít Britneyre." - írja a Life & Style magazin.


Jason in Vegas

Forrás: Life&Style
 
 

 

Új ruha az "Everytime" alatt!

 
Britney a tegnapi Bossier City-i koncertjén az "Everytime"-ot ebben a fekete ruhában adta elő.

New Outfit
 
 

 

Britney verse!

 
Britney a dallasi koncertjén a "You Oughta Know" c. dal előtt elmondott egy rövid verset, amelyet talán ő is írt:

"Tudom, hogyan illeszkednek a darabok? mert láttam ahogy szétestek
Penészes és parázsló, alapvetően különbözőek
Tiszta szándékkal két szerető mozgásban lévő lelkét akarják egymás mellé helyezni
A szétválásunk teszteli a kommunikációnkat
A fény amely a tüzünket táplálta, később lyukat égetett közénk
Nem látjuk a végét annak, ami megbénítja a kommunikációnkat"


Talán a verset Britney Jasonnak Trawick-nek írta a szakítás miatt? 
 

 

DeSantiago Brittany és Britney!

 
DeSantiago Brittany 10 évvel ezelőtt veseátültetésen esett át és Britney meglátogatta őt akkor, amelyről kép is készült. Brittany bekereteztette a fotót és elmondta, hogy imádja Britneyt.

DeSantiago_Brittany

Forrás: okbritney

 
 

 

 

Csúszik az új dal megjelenése?!

 
A legfrissebb pletykák szerint a szeptember 21-re tervezett új dal megjelenését elhalasztották, szeptember 28-ra. De ezt az információt a Sony Music még nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Majd holnap minden kiderül (reméljük).
 
 

 

 

 780.000 "követővel" kevesebb?!
 
Twitter

Eddig ismeretlen okok miatt Britney Twitter oldalát jelenleg 780.000-rel kevesebben követik. Jelenleg 2.482.490-en követik, a tegnapi 3.265.599-hez képest.
 
 

 

 

Platina lett a Circus!

 

Britney hatodik stúdióalbuma a "Circus" elérte a platina minősítést Koreában és Indonéziában.

Az eddigi országok, ahol az album platina minősítést kapott: USA, Írország, Kanada és Nagy Britannia.

Forrás: HB
 
 

 

 

 Blackout hétvége!
 
A külföldi rajongók a Blackout album népszerűsítése végett egy "Támogasd a Blackout albumot" elnevezésű hétvégét szerveznek szeptember 25-27 között, melynek annyi a lényege, hogy ha még nem vásároltad volna meg az albumot, akkor azt ez idő tájt tedd meg, ezzel is támogatva az énekesnőt.

 
 

 

 

Póthaj nélkül!

 
Britney a tegnapi dallasi koncertjén nem viselt semmiféle póthajat, hosszabbítást, csak a természetes haja volt látható.

 
 

 

 

 Britney Megamix!

 


arrow_15.gif Letöltés | Download

Forrás: BS.com

 
 

 

 

 Adam Leber meglepetése!

 
Úgy látszik ebben a pár hónapban igen sok meglepetésre számíthatunk. A GimmeBritney.com értesülései szerint a meglepetés, amelyről Adam Leber írt az nem a turné DVD. A honlap szerint a meglepetés nem más, mint az új kislemez, amelynek megjelenéséről már korábban is pletykáltak.

A meg nem erősített információk szerint szeptember 21-én jön az új kislemez és Adam Leber üzenetében is az volt olvasható, hogy a meglepetésre 1-2 héten belül kerül sor így a dátum beleesik ebbe az időtartamba.

 

 

 

 

 A héten jön az új kislemez?!

 


Az hivatalos ausztrál GimmeBritney.com weboldal fórumába egy látogató olyan híreket írt, miszerint a héten már mi is hallhatjuk az új Britney számot, ami egyben az első kislemez is lesz. A szám címe állítólag a '3' c. nevet kapta. Ezen kívül azt is írta, hogy két hét múlva kezdik el forgatni hozzá a videoklipet. Ez a látogató erősítette meg a Singles Collection megjelenési dátumát is, tehát valószínűleg a hír igaz!

Forrás: GimmeBritney.com

 

 

 

 

 

 

 

IfuSeekAndrew-nak hála egy kis betekintést láthatunk a szeptember 16.-ai Houston-i koncertről. A videót a VIP részlegbe vették fel, és a "sétát" pedig nem más mint Britney menedzsere, Felicia vezette.

Forrás: HB

 

 

Nemi identitásának kérdésével és vetkőzéseivel méltán kiérdemelte a celeb megnevezést Lindsay Lohan, aki középiskolás kora óta arra vágyott, hogy olyan gyakran és olyan minőségben szerepelhessen a hírekben, mint Britney Spears.

A 23 éves színésznő az Access Hollywoodnak ezenkívül arról is beszélt, nagyon büszke arra, amit idáig elért, bár azt nem részletezte, hogy pontosan mire is gondol. "Vannak dolgok, amiket szeretnék meg nem történtté tenni. Bár kevés olyan dolog van, amit megbántam, hiszen a múltbeli cselekedeteimből tanultam, és ezek miatt tartok ott, ahol" - tette hozzá Lohan.

 

Rose McGowan, a híres amerikai sorozat, a 'Bűbájos Boszorkák' (Charmed) egyik főszereplője a barátnőjével, Amy Smart-al Britney Des Moines-i koncertjén volt. A színésznő láthatóan jól érezte magát, és az eseményről még egy képet is csatolt a Twitterére, amit itt megnézhettek.


 

 

A videó még 2008-ban készült amikor Britney Japánban, az NTV Best Artist című műsorban lépett fel. Nézd meg ezt a videót, amiben Britney úgy sétál le a lépcsőről mint egy királynő. Szerintem elég vicces, hogy van olyan ember aki nem ismeri Britney Spears nevét, és Britney helyett Brittany-t mondd...

 

09.10. Újabb koncerthelyszín!

 


Újabb ausztrál koncerttel bővült a Circus Starring: Britney Spears turné.

Új dátum:
2009.november 29. - Adelaide, Adelaide Entertainment Centre

New Show


Forrás: BritneySpears.com
 
 

 

 

09.09.Everytime élőben:

 
Britney a tegnapi koncertjén Detroit-ban már nem állva adta elő az Everytime c. dalát, hanem ismét az esernyő alakú szerkezettel a levegőbe emelték. 
 

 

 

09.09. VMA esélylatolgatás!

 
A ClevverTV műsorvezetője felsorolta az idei MTV Video Music Awards jelöltjeit. Megemlítette Lady Gaga-t és Beyonce-t, kiknek 9 jelölése van és természetesen Britneyt, akit 7 díjra jelöltek a Circus és a Womanizer c. slágerével.

Az idei díjátadó gála amerikai idő szerint szeptember 13-án, vasárnap este kerül megrendezésre. (Magyar idő szerint hétfő hajnalban)
 
 

 

 

09.09. "Bad Girl" mégis csak Britney dala?!

 
Twitter


A Candie's cég a következőket írta a Twitter oldalán:

"A "Bad Girl" tényleg Brit és Lil Wayne szerzeménye? A dal már kiszivárgott az internetre - mondd el, hogy te mit gondolsz http://bit.ly/HvpSP"


Forrás: twitter.com/candiesbrand
 
 

 

 

09.09. Jordin Sparks visszaemlékezése a 2008-as VMA-ra!

 
 

Tavaly szeptemberéig, Jordin Sparks sohasem volt VMA-n és sohasem találkozott még jelenlegi turnétársával, Britney Spears-el. Így, amikor megtudta, hogy Britney közelében fog ülni a 2008-as Video Music Awards-on, tudta, hogy eljött a lehetőség, hogy beszéljen és egy kis időt eltöltsön a pophercegnővel.

Először túl kellett tennie magát az izgatottságán, melyet Britney jelenléte okozott. "Nos, nem mondtam semmit. Nem tudtam, hogy mit mondjak, mert ekkor volt a nagy visszatéréses dolog. Sok díjra jelölték és gyönyörű volt, úgy éreztem: 'Ahhh'." - mondta Jordin az MTV-nek.

Bár Jordin már híres volt, de ez nem segített és kicsit féltékeny volt, amikor Britney "Piece of Me" dala kiütötte a "No Air" c. dalát a legjobb női videó kategóriában. "Legyőzött és nagyon szomorú voltam. Úgy éreztem, gyerünk neki már van három díja, az utolsót adják nekem."

Sparks anyukája, nem hagyta, hogy elszalassza a pophercegnővel való találkozás lehetőségét. "Az anyukám felkérte egy közös képre. Velem volt ő is, mert különben nem tudtam volna megtenni. Mondtam is neki: 'Mama, nem tudom felkérni egy közös képre.'"

Jordin azt mondta, hogy Britney először vonakodott a közös képtől.
"Ezután Larry Rudolph, aki a menedzsere azt mondta: 'Ő is annál a lemezcégnél van, amelyiknél te is. Meg kellene csinálnod a képet'. Erre én: 'Szuper!' Megértem, hogy a showt akarta nézni. De végül sikerült készíteni egy közös fotót."

Forrás: MTV
 
 

 

 

09.09. Britney Spears - Ten Years Megamix!

 
 

 

 

09.09. MTV: Kik a VMA iránypontjai?

 


Az MTV.com összeállított egy listát a Video Music Awards-on szereplő legnagyobb és irányadó sztárokról, köztük a lista élén Britney Spears-el. Az oldal így ír az énekesnőről:

"Mint a Time Square zsúfolt utcái olyan Britney Spears is, akit állandóan több csapat rajongó és villogó fényképezőgépek vesznek körül. Amikor az emberek New York-ra gondolnak, akkor a Times Square-re gondolnak. Amikor az emberek a VMA-ra gondolnak, akkor Britney Spears-re gondolnak."


Talán nem véletlen, hogy az MTV ennyit foglalkozik Britneyvel és ott a reklám is. Lehetséges, hogy idén nagyobb meglepetésre számíthatunk?

Forrás: MTV.com
 
 

 

 

09.09. Új fellépő ruha
 
Britney ezt az aranyszínű tornadresszet viselete a Circus, a Piece Of Me és a Radar alatt a detroit-i koncerten.

New outfit
Nagyobb méretért kattints a képre!

New outfit
forrás:Britneyjoy 
 

 

 

09.09. Radar reklámozása Mexikóvárosban!

 
Augusztus 1-jén a Poison Paradise Fan Club Mexikóvárosban reklámozta Britney negyedik kislemezét, a Radar-t.Forrás: PoisionParadise

 
 

 

 

 

09.08. Újra bővült a kínálat!

 

Újabb fantasztikus termékekkel bővült Britney online webáruháza.
Többek között:
- "You Want A Piece Of Me" karperec ($ 10)
- "I'm A Slave 4U" karperec ($ 10)
- "B" logós laptop borító ($ 30)
- Szerencsehozó karkötő ($ 25)
- "B" logós medál ($ 20)

Forrás: BritneySpears.com
 
 

 

 

09.08. Lucas Secon is Britney-vel dolgozik!

 
Lucas SeconA svéd-amerikai producer, Lucas Secon a MySpace oldalán jelentette be, hogy Britney-vel dolgozik.

Lucas-nak olyan nagy sikerű számokat köszönhetünk, mint a Pussycat Dolls "I Hate This Part"-ját vagy Sean Kingston "Face Drop"-ját.


"Új Britney Spears produkció. Új sikerek az úton, hamarabb, mint gondolnád. Hirtelen csak ennyit mondhatok."


Forrás: MySpace
 
 

 

 

Íme a detroit-i nyereményjáték győztese, aki egy páros belépővel gazdagodott Britney koncertjére.

Winners
Nagyobb méretért kattints a képre!
 
 

 

 

09.08. Színpadról az utcára! - 18. rész
 

Szereted Britney fellépőruháit? Ha igen akkor tetszeni fog a BritneySpears.com sorozata a "Stage-to-Street", ami abban segít, hogy a koncerten használt ruhákat átalakítja utcai viseltre. A sorozat tizennyolcadik része a "Freakshow" fellépőruhával foglalkozik.

Hozzávalók:
1. Balett ruha szoknyával - Wet Seal ($ 19.50)
2. Fekete három kapcsos vastag öv - Forever 21 ($ 8.80)
3. Magassarkú cipő - Mossimo ($ 14.98)

Forrás: BritneySpears.com
 
 

 

 

09.08. Britney Spears - You Oughta Know (HD 720p)!

 


Formátum: AVI | Méret: 172 MB
arrow_15.gif
Letöltés | Download

 

 

 

 

 

 

 

 

         VMA Visszaszámlálás! - 3 nap!
 
Még 3 nap és kiderül, hogy Britney a 7 jelöléséből mennyit tud díjra váltani az idei MTV Video Music Awards-on. Addig is nézzünk meg pár felejthetetlen pillanatot VMA-ról. Elsőként Britney első szereplését még 1999-ből. 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.