Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Britney hírek3

2009.08.24

 Információk a Singles Collection-ről!

 

Újabb változás vagy probléma lépett fel a koncerten? Mindenki ezt kérdezgeti Britney Atlantában megrendezett koncertje óta. A kérdések tárgya nem más, minthogy Britney a show kezdésénél nem ereszkedett le, hanem már a színpad közepén állt.


 

Újabb promokép került elő a 2009-es Mark Liddel fotósorozatból.

 

 

Britney tegnap a turnéjával Greensboro-ban lépett fel, és egy meglepetéssel lepte meg a rajongóit, ami nem más mint egy új dal. A dal címe: "You Oughta Know", amit a koncerten ÉLŐBEN énekelt. Szerintem csodálatos. (L) ^^ 

Íme,  néhány HQ  kép a szeptember 04.-ei Atlantai koncertről.
  

 

Több hónapja bejelentették, hogy a francia énekes, Christophe Williem feldolgozná Britney "BlackOut" albumán szereplő egyik demót, a "State Of Grace"-t. Nos, Christophe fel is dolgozta a zenét, és fel is került az új albumára. Természetesen francia szöveggel.

 

 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az X Factor tehetségkutatón kiválasztott JLS formáció. A négy srác sorba töri össze a női szíveket, zenéjükre pedig százezrek buliznak világszerte.

A JLS fiúk egyre közelebb kerülnek a csúcshoz. Első videójukat, a Beat Againt közel 5 milliónak nézték már meg a YouTube-on. A srácokat az angol X-Factor tehetségkutatón hozták össze és tűnik a közönség jó munkát végzett. Aston, Oritsé, Marvin és JB sorba töri össze a lányszíveket, ráadásul még hangjuk is van...


Mind a négy fiú facér, ám mindegyikőjüknek van elképzelése arról, hogy milyen lenne számukra az ideális nő. JB például Megan Foxért rajong, Astonnak a Hősök szöszije, Hayden Panettiere az esete, Oristé pedig Mel B-ért van oda. Négyük közül azonban a legszerencsésebb Marvin, akinek Britney Spearsért dobog a szíve. Az énekesnő ugyanis annak idején, amikor az X Factor sztárfellépője volt, végighallgatta a fiú egyik dalát és gyakorlatilag elolvadt tőle. Ám a románcból végül nem lett semmi, ugyanis a sztárt elszeparálták a srácoktól, így egy köszönésre, valamint bemutatkozásra sem volt lehetőség. Ám, ha a JLS így folytatja, még akár be is teljesülhet az egyelőre plátóinak mondható szerelem.

Forrás: Hotdog.hu

 

 

Most, hogy hamarosan meg fog jelenni Britney Spears legújabb válogatásalbuma, a "The Singles Collection" több képet kapunk, miszerint azok az igazi lemez borítók. Eddig még mindegyik fake volt, de íme egy újabb. Nekem tetszik. Örülnék, ha így nézne ki.

Forrás: BF

 

 

 

1. Radar (Electro Jazz Remix)
2. Radar (Level 8 Remix)
3. Radar (Electromagnetik Dub)
4. Radar (Tunnel Dub)
5. Radar (Level 9 Bonus Remix)
6. If U Seek Amy (Rock Candy Remix)
7. Circus (Sideshow Remix Edit #3)


Le szeretném tölteni!

 

 

 

 

Kiszivárgott az egyik szám?!

 

Állítólag Britney Spears többek között a híres rapperrel, Lil Wayne-vel is együtt dolgozott közelgő albumán, és ez a szám ki is szivárgott. Te mit gondolsz? Igazi vagy Fake?

 

 

 

 

 

 

 

 

A legfrissebb pletykák szerint Britney a szeptember 13-án megrendezésre kerülő MTV Video Music Awards-on fel fog lépni, mégpedig egy vadonatúj számával. A szám címe állítólag a "Dirty Girl". Britney mindenkit le szeretne nyűgözni, ezért választotta ezt a dalt. A koreográfia nagyon szexi és extrém lesz. Várjuk kíváncsian!

Forrás: BL

 

Britney-t tegnap előtt a Miami-i Hotelszobája erkélyén látták dohányozni.

Forrás: BH

 

A legújabb hírek szerint szeptember 21-én egy új dalt fognak kiadni az ausztrál rádióállomásoknak. A hírt a hivatalos ausztrál oldal, a GimmeBritney.com jelentette be. Ez az oldal jelentette be elsőnek a "The Singles Collection" album megjelenését, tehát a hír igaz! A szám ami meg fog jelenni, egyben az első kislemez is lesz.

Forrás: GimmeBritney.com

 

 

 

 

 

 

 

Így fog kinézni a német Singles Collection?!

 

Állítólag október 30-án fog megjelenni Németországban Britney új válogatáslemeze a The Singles Collection és lehetséges, hogy a képeken látható módon fog kinézni a borítója, bár kétséges. Lehet, hogy csak borító híján így hirdetik.

Singles Collection Germany
Singles Collection Germany
Singles Collection Germany

Forrás: Exhale

 

Britney élőben énekelte a Boys-t?!

 

Sokak szerint Britney a tegnapelőtti koncertjén Miami-ban élőben énekelte a Boys c. dalát, ugyanis a pophercegnő többször is a mikrofonjába kiáltott az előadás közben. Te mit gondolsz, élő volt? 

 

 

Britney-t is jelölték !

 Az MTV Los Premios-on - MTV VMA dél-amerikai változatában - Britney-t 3 kategóriában is jelölték.

Best International Pop Artist (Legjobb Nemzetközi Pop Előadó)
Best Fan Club (Legjobb Rajongói Klub)
Best Ringtone of "Womanizer"

(Legjobb Csengőhang)

SZAVAZZ BRITNEY-RE!!!!!

 

 

 

 

 

 

Kidz Bop 16!

 

A Kidz Bop, egy olyan album, amelyen a legnagyobb külföldi slágerek hallhatók egy csapat gyerek előadásában. Britney Circus c. slágere is felkerült a legújabb CD-re, amely augusztustól kapható Amerikában.Forrás: okbritney

 

A Billboard is megerősítette a Singles Collection albumot!

 


A Billboard.com is megerősítette Britney válogatáslemezének, a The Singles Collection-nek a megjelenését. Az oldal szintén két változatot ír, egy sima és egy deluxe kiadást és megjelenési dátumnak 2009. október 27. van feltüntetve.

Forrás: Billboard

 

 

 

 

 

 

 

Wallmart!

 

 

Az amerikai Wallmart üzlet isfeltüntette már Britney nevét, az idén októberben megjelenő új albumok listáján.


Forrás: WOB

 

 

 

 

 

 

 

Circus Fantasy!

 New York, szeptember 02. - Britney a legjövedelmezőbb 2009-es turnéja után, piacra dobta új parfümjét, a CIRCUS fantasy BRITNEY SPEARS™-t, melyet az énekesnő ötödik No.1 albuma és slágere a Circus ihletett. A parfüm idén szeptembertől már kapható a Macy's, Kohl's és Dillard's üzletekben.

A The Circus Starring: Britney Spears turnét körülvevő izgalmak, varázslatok és intrikák világát varázsolja a mindennapi életbe ez az illat. Vibráló és szeszélyes, a CIRCUS fantasy BRITNEY SPEARS™ egy olyan felvidító kalandra visz téged, ahol semmi sem az, aminek látszik.

"Beleszerettem ebbe a cirkuszos történetbe, amelyet az új turnémmal alkottunk. Nagyon örülök, hogy üvegbe zárhattam és megoszthatom a rajongóimmal." - mondta Britney Spears.


"Ez az első alkalom, hogy Elizabeth Arden egy új parfümöt egy előadó turnéja és albuma után készít és nevez el. Britney Spears világméretű sikerei sok rajongót inspirálnak. Örülünk, hogy üvegbe zárhattuk azokat az izgalmakat, melyeket minden este a fellépéseivel hoz létre." - mondta Ron Rolleston, a Global Fragrance Marketing at Elizabeth Arden alelnöke.

Forrás: BritneySpears.com

 

 A legtöbbet eladott kislemezek listája!

 

Yahoo

A Yahoo! összeállította a legtöbbet eladott kislemezek listáját 2000 óta, mindegyikből több mint 5 millió példány fogyott.

1. Hips Don't Lie (shakira featuring Wyclef Jean)
2. Crazy In Love (beyonce featuring Jay-Z)
3. My Humps - Black Eyed Peas
4. Toxic - Britney Spears
5. Womanizer - Britney Spears
6. Oops!... I Did It Again - Britney Spears

7. Stan - Eminem
8. Low - Flo Rida
9. Boulevard Of Broken Dreams - Green Day
10. I Kissed A Girl - Katy Perry
11. Just Dance (featuring Colby O'Donis) - Lady Gaga
12. Bleeding Love - Leona Lewis
13. Hung Up - Madonna
14. We Belong Together - Mariah Carey
15. So What - Pink
16. Umbrella (featuring Jay-Z) - Rihanna
17. Whenever, Wherever - Shakira
18. Underneath Your Clothes - Shakira
19. La Tortura - Shakira
20. Can't Get You Out Of My Head - Kylie Minogue

 

 

 

 

 

 

 

 Britney családja a koncerten!

 

Britney családja: Jamie, Lynne, Bryan, Jamie Lynn, Jayden James és Sean Preston ott voltak a keddi, orlandói koncerten. Egy rajongó elmondása szerint az énekesnő szülei, Jamie és Lynne haragban lehetnek, mert amikor Lynne megérkezett, Jamie azonnal távozott.

Britney's family at concert

 

Jeremy Amelint megihlette a Womanizer borítója!

 

 

Jeremy Amelint, a Star Academy győztesét - akiről korábban már írtuk, hogy készített egy dalt Britneyről "Spears Me" címmel, amely a november 2-án megjelenő albumán lesz hallható - megihlette Britney Womanizer kiselmezének borítóján szereplő betűtípus, ugyanis az énekes új klipjének elején, hasonló betűkkel látható a neve.Jeremy Amelin

 

Forrás: Britney-Addicted

 

 

 

 

 

 

 

Danja üzenete!

 

Twitter

Danja - a Gimme More producere - aki a pletykák szerint újra Britneyvel dolgozik az új stúdióalbumán, a következőket írta a Twitter oldalán:

"Jó látni, hogy Ms. Spears újra akcióba lendült. Fel vagyok dobva az új album miatt."


Forrás: Britney-Addicted

 

Britney csizmája!

 

Twitter

Britney nemrég egy barna bőrcsizmát viselt New York-ban és Philadelphiában, amelyhez hasonlót a Candie's kollekciójában is találhatunk. A lábbeli ára: 79,99 dollár (15.500 Ft) és megvásárolható a Kohl's online boltjában.

F
orrás: BS.com

 

 

Derrick Berry a miami koncerten!

 

Derrick Berry, talán az egyik legnagyobb és legjobb Britney imitátor - fiú létére - is ott volt tegnap Britney koncertjén Miami-ban. (A képen Britney egyik asszisztensével, Felicia Culotta-val látható)

Twitter


 

 

Itt a fürdőrucis MTV reklám!!!

 

Mielőtt azt hinnétek, hogy a cím csak egy olvasó csalogató PR fogás, ki kell hogy ábrándítsalak titeket… Minden szó igaz!

Íme a szóban forgó videó, mely úgy egyébként az idei MTV Video Music Awards egyik kisklipje lesz. A párbeszéd a szereplők elméjében zajlik, méghozzá arról, hogy Britney mennyire szeretné, ha a show házigazdája, Russel Brand személyesen invitálná meg a partyra.

Ez alatt Russel ugyanezen gondolkozik, ám a videó végén rádöbben, hogyan manipulálhatná Spears kisasszony csinos kis agyát, így bár a konklúzió számunkra láthatatlan, nagyon úgy tűnik,  hogy a VMA alatt Britney együtt alszik majd Brand-el…

 

Britney és a sárga köves út!

 

 

NYC ShoppingÚgy tűnik Britney a saját világában él, de nem tudjuk pontosan, hogy ez a világ .... vajon Óz világa-e.

A pophercegnő a múlt héten a manhattani Juicy Couture üzletben vásárolgatott és kitöltött egy vásárlói kérdőívet, amelyre a címéhez ezt írta: "A sárga köves út"

Dorothy 3 testőrével és egy barátjával több mint 1500 dollárt (~300.000 Ft) költött az üzletben, mindössze 20 perc alatt - ez a csaj gyorsabb, mint egy szárnyas majom.

Az üzlet dolgozói elmondták, hogy Britney - aki három napot töltött New York-ban a Madison Square Garden-i koncertjei miatt - nem kért különleges bánásmódot.

"Az üzlet egyik részét sem zártuk le a számára. De a testőrei mindenhová követték és elállták a többi vevő útját. Van egy VIP kasszánk, de nem vette igénybe." - mondta az üzlet egyik dolgozója.

Íme a lista azokról az árukról, amelyet Britney vásárolt a 20 perc alatt:

- egy virág alakú gyűrű: 88 dollár (~17.000 Ft)
- Black “Perri” cipők: 375 dollár (~73.000 Ft)
- egy rózsaszín galléros ruha: 248 dollár (~50.000 Ft)
- egy leopárd mintás kapucnis felső: 158 dollár (~31.000 Ft)
- egy mintás ujjatlan felső: eredeti ára: 158 dollár, leértékelve: 79,99 dollár (~16.000 Ft)
- egy “Banana Seat” maxi ruha: eredeti ára: 328 dollár, leértékelve: 149 dollár (~29.000 Ft)

- egy rózsaszín bőrfonatos kézitáska: 428 dollár (~85.000 Ft)


Forrás: OK! magazin

 

 

Új kosztüm!

 

Britney a tegnapi orlandói koncertjén új (félig meddig új) fellépőruhát viselt a Womanizer éneklése közben.Nekem személy szerint a másik jobban tetszett,de ezt döntsétek el Ti!!! head 

New Costume

 

 

 

A Candie's cég üzenete!

 

Twitter


A Candie's divatcég a következőket üzente a Twitter oldalán:

"Britney no.1 slágere, a Womanizer fog szerepelni a Gossip Girl (A pletykafészek) sorozat legújabb reklámjában, melyet október 20-tól fognak sugározni. Alig várjuk, hogy láthassuk."


Forrás: twitter.com/Candiesbrand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A táncverseny egyik döntőse!

 

A DanceJam.com nemrég a Jive lemezcéggel karöltve egy táncversenyt hirdetett "Get On Britney's Radar" címmel, melyben az a feladat, hogy Britney Radar c. slágerére koreográfiát kell készíteni.

Már 6 videót kiválasztottak az elődöntők során, melyek között a brazil koreográfus, Luana Simpson videója is szerepel.

További videókért látogass el ide!
Forrás: BN

 

MTV legnagyobb sztárjai!

 


Az angol MTV elkészítette minden idők legnagyobb szupersztárjainak 60-as listáját, Britney a 13-dik helyett érte el. A teljes lista itt tekinthető meg.

TOP 20:
1. Robbie Williams
2. Take That
3. Michael Jackson
4. The Killers
5. Girls Aloud
6. The Prodigy
7. Red Hot Chilli Peppers
8. Beyonce
9. The Pussycat Dolls
10. Oasis
11. Muse
12. Bon Jovi
13. Britney Spears
14. Green Day
15. Metallica
16. U2
17. Kings Of Leon
18. Madonna
19. Queen
20. Calvin Harris


Forrás: mtv.co.uk

 

  

Családi vakáció!

 

A Spears lányokat egy miami-i hotel medencéjénél kapták lencsevégre. A lányokkal voltak a gyermekeik és szüleik.
Family Vacation
Forrás: Just Jared

 

 

 

 

Kristina Debarge


Kristina DeBarge, aki a Circus turné egyik előzenekara, küldött egy levelet az MTV-nek, melyben leírta, hogy mekkora élmény volt számára az első koncerten (08.20.) fellépni Britney előtt.

"Sziasztok srácok!

Tegnap este volt a legelső fellépésem a Britney Spears koncerten. A felkészülés hetei után nagyon izgalmas volt, Hamiltonban, Kanadában lenni az első shown. Mindenki nagyon izgatott volt a csapatomban, amiért mi kezdhettük a turnét és egész nap szinte bugyogott bennünk az energia.

Mielőtt színpadra léptem, akkor találkoztam Britneyvel először. Annyira aranyos volt. Elmondta nekem, hogy a gyermekei mennyire szeretik a dalaim és nagyon kedves, barátságos volt. Megköszöntem neki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy vele együtt turnézhatok. Megcsíptem magam, hogy tudjam, nem álmodom.

Fellépni egy arénában, egy vadonatúj tapasztalat volt a számomra -- el kell, hogy mondjam, amikor elindult a zene és a színpadra lépés következett, hullámzott a gyomrom. A színpad oldaláról láttam a táncosaimat, Kanec, DeShon, Karon és Oronde-t, ahogy a ruhájukban táncolnak és tudtam, hogy koncentrálnom kell és a legjobbat kell nyújtanom a több ezer embernek. Jól mulattunk a színpadon. Egyszerre volt elsöprő és bámulatos, minden percét imádtam.

Szóval, összegezve a turnét, minden mókás volt. Minden ember nagyon kedves volt és a turnébuszunk is csodálatos volt. A legszerencsésebb lánynak érzem magam és rengeteg képet, videót készítettem, amíg turnén voltam, így örökké emlékezni fogok erre. A hétvége után visszatérünk az Államokba és alig várom, hogy mindenkit láthassak.

xo,
Kristinia"


Forrás: Britney-Fever

 

 

Újabb játék az ingyenjegyekért!

 

Twitter

Britney újabb nyereményjátékot indított, mellyel jegyeket lehet nyerni a philadelphiai koncertre.

"Mutasd meg Rocco-nak, hogy okos ember vagy - találkozz vele a barátjánál, Geno-nál és mond neki elsőként: 'BRIT WIZ' és megnyered a jegyeket"


"Ha akarsz egy darabot belőlem, és szeretnéd ezeket az első sorba szóló jegyeket a showmra, különösen ha éhes vagy ... kövesd Q102Philly-t"


"A radaromon vagy ... keress egy olasz csődört, de most ne egy képtárban."


"Mi a helyzet Philly? Elrejtettem két első sorba szóló jegyeket a ma esti koncertemre. Kövess engem és Q102Philly-t a részletekért."


Forrás: twitter.com/britneyspears
Twitter

Britney újabb nyereményjátékot indított, mellyel jegyeket lehet nyerni a orlando-i koncertre.

"Kövesd a britneyspears-t, első nyom reggel 8-kor."


"Útban Orlando felé. Kövesd a xl1067-t hogy nyomokat találj az első sorba szóló jegyekről. Indulás holnap reggel 8-kor."Forrás: twitter.com/britneyspears

 

 

 

Vicces Britney!

 

Britney a tegnapi koncertjén úgy gondolta, hogy a testőreinek új kinézetre van szükségük, így gyorsan a fejükre húzott egy parókát. Vicces, nem?

Funny Security


További képekért kattints ide!

Forrás: BS.com

 

Információk a "Single Collection"-ről!

 

A Sony Music Australia a Single Collection megjelenését elhalasztotta november 13-ára.

A kiadó részleteket is elárult a hamarosan megjelenő kiadványról. Megjelenik egy kétlemezes kiadványban, ami az énekesnő elmúlt 10 évét fogja összefoglalni, valamint "minimum" 4 új dalt is hallhatunk majd. Az új számok közül az egyik október környékén várható a megjelenése, de arról nincs információ, hogy maxiként vagy egyszerűen a rádiók játsszák majd.

A dobozos (Multi-Cd box)kiadás limitált példányszámban fog csak Ausztráliban megjelenni. A "kincsesláda" stílusú dobozban az Ausztráliában megjelent maxik kapnak helyet.

Forrás: GimmeBritney

 


A legfrissebb hírek szerint október 2-án újra ki fogják adni Britney Spears 2 db nagysikerű albumát, a "Britney"-t és az "In The Zone"-t.

Íme a tracklista:

Britney - CD1 :

01. I'm A Slave 4 U
02. Overprotected (Album Version (Radio Edit))
03. Lonely
04. I'm Not A Girl, Not Yet A Woman (Album Version)
05. Boys (Album Version)
06. Anticipating
07. I Love Rock 'N' Roll (Album Version)
08. Cinderella
09. Let Me Be
10. Bombastic Love
11. That's Where You Take Me
12. When I Found You
13. Before The Goodbye
14. What It's Like To Be Me
15. Az "Álmok Útján"-ban felhasznált Overprotected

In The Zone - CD2 :

01. Me Against The Music (LP Version/Video Mix)
02. (I Got That) Boom Boom
03. Showdown
04. Breathe On Me
05. Early Mornin'
06. Toxic
07. Outrageous
08. Touch of My Hand
09. The Hook Up
10. Shadow
11. Brave New Girl
12. Everytime
13. Me Against the Music (Rishi Rich's Desi Kulcha Remix)
14. The Answer
15. Don't Hang Up

Forrás: Britney-Addicted

Azt már tudjuk, hogy Britney-nek több száz millió rajongója van, akik nem szeretik ha becsapják őket, és hamis híreket terjesztenek. De, az MTV szerint Britney a Video Music Awards-on Lady GaGa-val fog fellépni.

Az MTV műsorvezetője, Jim Cantiello szerint az idei VMA-n Britney és a "Poker Face" c. szám énekesnője, Lady GaGa együtt fog fellépni. Az érdekes, hogy a falon egy mosolygós Britney kép van, miközben Jim erről a duettről beszél. Valaki megerőstíthetné már. Te mit gondolsz?

A videó tegnap készült amikor Britney és a fiai megnézték a "Shrek: The Musical" c. előadást. A videót elnézve jól szórakoztak. ;)


Forrás: X17.com

A uruguayi Britney Bitches fan club egy röbid interjút készített a nagy sikerű Vadangyal c. sorozat főszereplőjével, Natalia Oreiro-val!

Forrás: BOB

A legújabb Hyundai autó reklámjához Britney Spears "If You Seek Amy" c. számát használták fel.

Forrás: OkBritney
 


 Britney Spears II. New York-i koncertjén több híresség is megjelent, többek között P. Diddy és Cassie is.

Forrás: BritneySpace

Ann Minchieli zenei prodcer, másnéven Anntastic új üzenetet írt a Twitterén, amiben leírja, hogy Britney-vel is együtt dolgozik pár új dalon. Anntastic készítette Britney nagysikerű "Baby One More Time" és "If You Seek Amy" slágereit.

"Én és Max Martin csomó új dalon dolgozunk Britney-nek az új albumára, ami jövőre fog megjelenni! :-)" -Írta a producer.


Forrás: BH


Forrás: BritneySpears.com


Annyit hozzátennék, hogy a magyar BRAVO-nál nincs pofátlanabb magazin.

 

 

 

 

A legújabb Hot! magazinban Britney-ről írnak.

Cikk cím: Döbbenet: Harmadszorra is férjhez megy?


 

 

Forrás: Amazing-Britney

Britney tegnap este két fiával elment megnézni a Shrek: The Musical-t. Reméljük, hogy jól szórakoztak!

 

 

Britney-t és fiát, Jayden James-t tegnap lencsevégre kapták New York-ban. Az énekesnő háromszor lépett fel New Yorkban. Következő helyszín Boston lesz augusztus 29-én.

 

Nemrég olyan hír jelent meg,hogy Britney menedzsere Larray Rudolph Lindsay Lohan-nel dolgozik. De később kiderült, hogy ez nem igaz.

Lohan képviselője megerősítette, hogy "a történet nem igaz".

Forrás: BH

Egy pletyka a közelgő eljegyzésről. De Britney Spears és Jason Trawick között a romantika jegelve van. Augusztus 21-én Britney Spears New Yorkba utazott, hogy készüljon a háromnapos koncertre a Madison Squere Gardenbe. Közben Jason Hollywodban van, ahol a parton heverészik és egy jó pár nővel cseveg.

"A lányok körülvették őt, és persze Jason szórakoztatta őket."- mondta egy szemtanú az OK-nak.

Forrás: OK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állítólag Ann Mincieli producer Britney-vel dolgozik. Azokon a napokon amikor Britney a stúdióban dolgozott akkor Ann Mincieli is ott volt.

A producer Twitterén erősítette meg,:
"Munka Max Martinnal egy ÚJ Britney Spears dalon! Rock Joint!"- írta.

A BritneySpears.com új turné dátumokat jelentett be. A két új helyszín Ausztráliában lesz. A jegyeket az ausztráliai állomásokra szeptember 7-én kezdik el árusítani. Innen is lehet rendelni: www.ticketek.com.au/

Friday 27 November @ Rod Laver Arena, Melbourne
Sunday 22 November @ Brisbane Entertainment Centre, Brisbane

Forrás: BritneySpears.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegnap az MTV hivatalos oldalára felkerült a Britney-vel és Russel Brand-el forgatott reklám az idei Video Music Awardshoz.

Forrás: MTV.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új fellépőruha!

 

 
Britney a Circus, Piece of Me és Radar alatt újra azt a páncélszerű aranyszínű fellépőruhát viselte, mint a turné kezdetén a Slave 4U közben.

Forrás: HB

 

Új termék!

 

 
Egy Circus-os spirálfüzettel bővült Britney online boltja, melynek ára: 10 dollár (~1900 Ft).

 

Infók az új albumokról!

 

 
Az egyik zenei producer, aki jelenleg Britneynek dolgozik (a nevét nem tudjuk), részleteket árult el az énekesnő folyamatban lévő projektjeiről.

"Vámpirikus sötét elektró" - ez lesz az énekesnő egyedi zenei stílusa a közeljövőben, amely a Singles Collection válogatásalbumon is meg fog jelenni és a 7-ik stúdióalbum már teljes egészében ezt a stílust fogja képviselni. A producer további részleteket nem árult el, de azt megerősítette, hogy az énekesnő jelenleg 2 külön projekten dolgozik.

Forrás: BMK

 

 Britney elcsúszott!

 

 
Britney a tegnapi New York-i koncertjén a Toxic éneklése közben egy heves tánclépés után elcsúszott a színpadon, de ebből nem sok volt észrevehető és az énekesnő is csak nevetett rajta a táncosával együtt. (videóban: 0:52-nél)


 

 

 

Britney Spears Megamix!


Tracklista:
Intro (to the Circus)
Electric Circus Segue Remastered
I've Just Begun (Beating Crit Mix)
Toxic (Rocking Crit Mix)
Rock Me In (Rocking Crit Remix)
Piece Of Me (Beating Crit Mix)
Touch Of My Hand (Alternative Crit Remix)
(Love is a) State Of Grace (Magic Forest Crit Remix)
(Love is a) State Of Grace (Con)
Breathe On Me (Vocal Crit Remix)
Radar (Armonic Crit Mix Feat. Txabialgorta)
If U Seek Amy (Crazy Crit Remix)
Get Naked (Interlude)
Gimme More (Crit Mix/LAZRTAG Edit)
Showdown (Sexy Crit Mix)
Phonography (Extended Crit Alternative Remix Feat. Txabialgorta)
Pre-Encore (Circus Hits Crit Mix)
Ooh Ooh Baby - Womanizer Crit Mash up
Womanizer Extended Crit Remix

arrow_15.gif
Letöltés | Download

Forrás: BSB

 

 Kristina DeBarge interjú!
Kristinia DeBarge, aki tegnap este Britney előzenekaraként lépett fel a Madison Square Gardenben, interjút adott az MTV-nek.

"Eddig egyszer beszéltem Britneyvel. Nagyon édes volt és azt mondta, hogy a fiainak tetszenek a dalaim. Úgy gondolom ez kedves volt ... igazán rövid volt a beszélgetés, de nagyon kedves volt Britney. Majd meglátjuk, hogy alakul."


"Amikor először mondták nekem, hogy én leszek Britney előzenekara, nem akartam elhinni. A stúdióban voltam, a Powerless dalomat vettük föl. Azt gondoltam, hogy csak viccelnek velem. Nagyon izgatott voltam."
Britney az új Taft reklámban?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Twitter.com indított egy szavazást, amiben Britney-t is jelölték. "Melyik a legjobb 2009-es turné?" - Ez a szavazás kérdése. Akinek van Twitterje az szavazzon az énekesnőre, hogy meg tudja nyerni. Szavazni itt lehet.

Forrás: Amazing-Britney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megvannak a jőztesek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

larabrit1.jpg

Megvannak a bújócska nyertesei! A szerencsés lányok, Stacey és barátnője Lara Buongiorno, találták meg elsőként Britneyt a 48. és a 7. utca sarkán, az M&M-sben, így ők nyerték a 2 jegyet a koncerte! A jegyeken kívül Britney megajándékozta őket az új parfümmel, a Circus Fantasy-val is!


Forrás: twitter.com,britneyspears.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új fellépőruha!

 

Britney tegnap New York-ban lépett fel, és új fellépőruhával tért vissza. A ruhát 3 szám alatt viselte, a "Circus" "Piece of Me" és a "Radar" közben. Ezt a fellépőruhát korábban viselte már, méghozzá a turné kezdetekor, az "Im a Salve 4 You" éneklése közben. Viszont az énekesnő "leérkezésekor" egy fekete kapucnis kabátot visel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britney üzenetei a Twitteren:

 

Twitter

 

Britney a következőket üzente a Twitter oldalán a nyereményjátékkal kapcsolatban:

 

2)"A kellemes búvóhelyem a 60-ik és a 20-ik utca között van. Figyeld a Z100 rádiót."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1)"Az első személy, aki megtalálja a rejtekhelyet és azt mondja Britney bohócának, hogy: 'Britneyt keresem', 2 jegyet nyer."

 

 

forrás:twitter

 

Tiana Brown interjú!

 

Kép

Tiana Brown, Britney táncosa és koreográfusa egy interjúban mesélt a karrierjéről és a turnézásról. Tiana, Britney (You Drive Me) Crazy klipjének hatására döntött a tánc mellett. A karrierjét az I'm A Slave 4U videó indította el. De táncolt már többek között Christina Aguilera Stripped és Back to Basics turnéján is.

Szia Tiana. Kezdésnek mesélnél magadról, a karrieredről és hogyan lettél táncos.
"A nevem Tiana Brown és egész életemben táncoltam. Színházban kezdtem, majd táncstúdióba mentem és válogatókra jártam. Hallgattam a szívemre és profi táncos lettem. Amikor láttam Janet Jackson turnéját és Britney (You Drive Me) Crazy klipjét tudtam, hogy táncos akarok lenni."

Slave 4UMesélnél valamit az első táncos tapasztalatodról, mi maradt meg az emlékezetedben?
"Emlékszem az első alkalomra a színpadon, a VMA-n volt Britney I'm a Slave 4U számát adtuk elő és nagyon izgalmas volt fellépni az előadók és a szüleim előtt, akik televízión keresztül néztek. A legjobb érzés volt a világon. Örökké emlékezni fogok erre."

Hogy szereztél tudomást a Circus turnéról és hogy zajlott a táncos válogatás?
"A táncügynökségen keresztül hallottam róla. Felhívtak és elmentem rá. Az első meghallgatást Jamie King és Jaquel Knight, Tony Testa koreográfusok tartották. A másodikon csak a fiúkat nézték meg, a harmadik nap pedig már Britney is ott volt."

Miért választottak be Britney csapatába? Az energiád, a mosolyod vagy mi miatt?
"Azt hiszem, azért választottak, mert profi vagyok. Mindig amikor táncoltam, én voltam a legjobb. Szeretem a munkámat és szeretek Jamie King-el dolgozni és ő jól tudja, hogy nem hagyom cserben."

Mondanál valamit a mostani életedről a turnén. Hogy zajlik egy napod?
"Szeretem a turné hangulatát, mert mindig tudom, hogy mire számíthatok holnap. Általában 16:00-16:30-ig van egy megbeszélés a koncert helyszínén. Itt egyszerre több minden is történhet. Majd ismétlünk a színpadon kb. 1 órát, mivel én vagyok a főnök helyettese, így én találkozom a csapattal vagy a menedzsmenttel, hogy megbeszéljük a teendőket. Majd továbbítom az információkat a táncosoknak. Szeretem álcázni magam és 19:00-kor elkezdek készülődni. Szeretem leellenőrizni a légkört, körbe járok, megnézem az első részt, majd elkezdek bemelegíteni, öltözködni, imádkozni, majd irány a színpad."

Circus tourNemcsak táncos vagy, hanem koreográfus is. Mi a különbség Britneyvel dolgozni a többi előadóhoz képest? Milyen zenére készíted el a koreográfiát?
"Koreográfusként nagyszerű Britneyvel dolgozni. Gyorsan megtanulja a lépéseket és nem hezitál elmondani, mi tetszik és mi nem. Ezt nagyon értékelem, mert a lényeg, hogy minden lépésnél kényelmesen érezze magát. Őszinte leszek, Britney az első női előadó, akivel ténylegesen dolgoztam. Idáig csak férfiaknak koreografáltam. Igazi meglepetés volt. Minden zene ösztönöz."

Melyik a kedvenc dalod a turnéról és miért?
"A kedvencem az If U Seek Amy, mert története van és a tánclépések eléggé viccesek. Természetesen szeretem még a Breathe on Me-t is, mióta én koreografálom. Szeretek szexis lenni és ez a dal megengedi, hogy feltárjuk ezen részünket."

Mielőtt Britneyvel dolgoztál, rajongója voltál? Hallgattad a zenéjét?
"Igen az voltam és hallgattam a zenéjét."

Milyen dologra emlékeznél a turnéról?
"Ez egy nehéz kérdés a számomra, mert minden nap tanulok valami újat. Amit biztosan tudok, hogy a kommunikáció a kulcs."

Végezetül, mik a terveid a turné után?
"Nem tudok mit mondani, mert mindig meglepetés, hogy mit hoz az élet, de szeretnék koreográfusként tovább dolgozni és folytatni a munkám a tévében. Jó csapatom van és 2010-ben nagy dolgokra számítunk."

Forrás: BS Alltime

 

forrás:britneyjoy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

atilla

(Aty, 2009.09.02 09:48)

imadom britet!!!!!!!I LOVE BRITNEY!!!!!!!!!